Vlonderplanken

Binnen twee weken klaar in de werkplaats
10.000 m2 aan showroom en showterrein
Altijd scherp geprijsd

Bekijk de acties

Wie vlonderplanken nodig heeft, gaat langs bij Houthandel van Wanrooij. Bij ons vindt u diverse soorten vlonders. Vanuit onze 10.000 m2 grote vestiging is een groot deel vlonderplanken rechtstreeks uit voorraad leverbaar. Zo heeft u uw hout snel in huis!

Uw vlonderplanken haalt u bij dé houtspecialist van Noord-Brabant

Voor alle soorten en maten vlonders bent u bij onze houthandel aan het juiste adres. Alle vlonderplanken worden op maat gemaakt, zijn leverbaar in hardhout en geïmpregneerd hout en voldoen aan het FSC-keurmerk. Wilt u echt iets exclusiefs maken? Nieuw in ons assortiment is de zeer robuuste vlonderplank. Dit is een hardhouten vlonderplank met mes en groef van minimaal 5 cm dik die opnieuw geschaafd is. Deze is uiterst gemakkelijk te schroeven en u maakt altijd iets unieks. Natuurlijk hebben wij ook alle bevestigings- en onderhoudsproducten op voorraad en geven wij u graag advies.

Kom langs op ons showterrein

Houthandel van Wanrooij is dé houtspecialist uit Schijndel. Naast vlonderplanken en tuinhout, kunt u bij ons terecht voor hout- en plaatmateriaal, blokhutten, schuifdeuren en nog veel meer. We verkopen aan particulieren, de bouw en de industrie. Zowel de vakman als de doe-het-zelver kijkt zijn ogen uit in onze 10.000 m2 grote vestiging in Schijndel. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen bij onze showroom en ons showterrein. Weet u al precies wat u wilt of wilt u graag advies? Bel ons dan via 073 – 5492718. Wij zijn u graag van dienst. 

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.