Binnendeuren opdek

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Bekijk de acties

Als het tijd is voor nieuwe binnendeuren moet u de keuze maken tussen een stompe deur of een opdek. Stompe deuren zijn binnendeuren die geheel binnen het kozijn vallen. Hierin bevindt zich in tegenstelling tot een opdekdeur geen opdekrand. Bij Houthandel van Wanrooij kunt u terecht voor verschillende soorten stompe deuren en opdekdeuren

Verschillende soorten binnendeuren: stompe deuren en opdek

Buitendeuren zijn normaliter een stompe deur, omdat dit type deuren minder inbraakgevoelig is. Voor het afhangen van een stompe deur, is het aantal scharnieren afhankelijk van het gewicht van de deur. Een zwaargewicht deur dient met 3 scharnieren te worden afgehangen. De draairichting van een stompe deur is zowel links als rechtsdraaiend mogelijk. Het type binnendeur wordt bepaald door het kozijn, en om nog specifieker te zijn de sponning. Heeft u een kozijn met een kleinere sponning? Dan zijn opdek binnendeuren het type deur dat u zoekt.

Binnendeuren voor elke ruimte

Zowel stompe binnendeuren als opdek vindt u bij Houthandel van Wanrooij. Kies uit diverse stijlen en kleuren die geschikt zijn voor elke ruimte in huis. Kom langs in onze houthandel in Schijndel, nabij Oss voor het ruime assortiment en ontvang persoonlijk advies. Voor vragen en actuele prijzen neemt u contact op door te bellen naar 073 – 5492718. Wij zijn u graag van dienst. 

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid