Kiest u voor opdek binnendeuren nabij Den Bosch?

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Bekijk de acties

Als het tijd is voor nieuwe binnendeuren maakt u de keuze tussen een stompe deur of een opdek, waarbij we u helpen in onze showroom nabij Den Bosch. Stompe deuren zijn binnendeuren die geheel binnen het kozijn vallen. Hierin bevindt zich in tegenstelling tot een opdekdeur geen opdekrand. Bij Houthandel van Wanrooij in Schijndel kunt u terecht voor verschillende stompe deuren en opdekdeuren.

Verschillende soorten binnendeuren – stompe deuren en opdek – vindt u bij ons nabij Den Bosch

Buitendeuren zijn normaliter stompe deuren, omdat dit deurtype minder inbraakgevoelig is. Voor het afhangen van een stompe deur, is het aantal scharnieren afhankelijk van het gewicht van de deur. Een zwaargewicht deur dient met drie scharnieren te worden afgehangen. De draairichting van een stompe deur is zowel links als rechtsdraaiend mogelijk. Het binnendeurtype wordt bepaald door het kozijn, en om nog specifieker te zijn de sponning. Heeft u een kozijn met een kleinere sponning? Dan zijn opdek binnendeuren het deurtype dat u zoekt in onze showroom vlak bij Den Bosch.

Binnendeuren voor elke ruimte

Zowel opdek- en stompe binnendeuren als schuifdeuren vindt u bij Houthandel van Wanrooij in Schijndel, niet ver van Den Bosch. Kies uit diverse stijlen en kleuren die geschikt zijn voor elke ruimte in huis. Kom langs in onze houthandel in Schijndel voor het ruime assortiment en ontvang persoonlijk advies. Voor vragen en actuele prijzen neemt u contact op door te bellen naar 073 – 5492718 of een e-mail te sturen naar info@houthandelvanwanrooij.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.