Binnendeuren met opdek nabij Den Bosch

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Bekijk de acties

Als het tijd is voor nieuwe binnendeuren, maakt u de keuze tussen een stompe deur of een opdek, waarbij we u helpen in onze showroom nabij Den Bosch. Stompe deuren zijn binnendeuren die geheel binnen het kozijn vallen. Hierin bevindt zich in tegenstelling tot een opdekdeur geen opdekrand. Bij Houthandel van Wanrooij in Schijndel kunt u terecht voor verschillende stompe deuren en opdekdeuren.

Verschillende soorten binnendeuren, zoals stompe deuren en opdek, vindt u bij ons

Buitendeuren zijn normaliter stompe deuren, omdat dit deurtype minder inbraakgevoelig is. Voor het afhangen van een stompe deur, is het aantal scharnieren afhankelijk van het gewicht van de deur. Een zwaargewicht deur dient met drie scharnieren te worden afgehangen. De draairichting van een stompe deur is zowel links als rechtsdraaiend mogelijk. Het type binnendeur voor uw woning in Den Bosch wordt bepaald door het kozijn, en om nog specifieker te zijn de sponning. Heeft u een kozijn met een kleinere sponning? Dan zijn binnendeuren met opdek het deurtype dat u zoekt.

Bestel uw passende binnendeur in onze winkel

Zowel opdek- en stompe binnendeuren als schuifdeuren voor binnen vindt u bij onze houtwinkel. Kies uit diverse stijlen en kleuren die geschikt zijn voor elke ruimte in huis. Kom langs in onze houthandel nabij Oss voor het ruime assortiment en ontvang persoonlijk advies. Voor vragen en actuele prijzen neemt u contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.