Industriële binnendeuren nabij Den Bosch

Binnen twee weken klaar in de werkplaats
10.000 m2 aan showroom en showterrein
Altijd scherp geprijsd

Bekijk de acties

Bent u op zoek naar industriële binnendeuren en woont in de buurt van Den Bosch? Dan doet u er verstandig aan om langs Houthandel van Wanrooij in Schijndel te gaan. Industrieel wonen is dé trend van het moment. We zien steeds vaker de industriële stijl terugkomen, ook bij deuren. Bij onze houthandel in Schijndel vindt u kwalitatief hoogwaardige deuren. Wij stemmen deze deuren ook nog eens af op uw persoonlijke wensen.

Industriële binnendeuren schaft u bij ons bedrijf in regio Den Bosch aan

De woontrend van nu is terug van weg geweest: robuust, stoer en industrieel. De industriële binnendeuren, te koop in onze winkel vlak bij Den Bosch, passen perfect bij deze stijl. De houten deuren hebben een industriële uitstraling door de minimalistische stijl en strakke vormgeving. Het zijn echte eyecatchers in uw interieur! De grote glasoppervlaktes geven bovendien veel lichtinval, waardoor uw woning een groter geheel wordt. Het team van ons bedrijf nabij Den Bosch adviseert u graag over de perfecte industriële binnendeuren voor uw woning, bijvoorbeeld met een staal look.

Kom langs in onze showroom

De industriële binnendeuren die u bij ons vindt in Schijndel, vlak bij Den Bosch, zorgen voor een robuust element in huis. Bovendien zijn de deuren toe te passen als openslaande deur of schuifdeur. Als u een deur naar wens heeft gezien, kunnen wij voor u vrijblijvend een offerte opstellen. Wilt u eerst liever de deuren komen bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Voor vragen neemt u contact met ons op door te bellen naar 073 – 5492718. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen of te mailen naar info@houthandelvanwanrooij.nl.

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.