Industriële binnendeuren nabij Den Bosch

Binnen twee weken klaar in de werkplaats
10.000 m2 aan showroom en showterrein
Altijd scherp geprijsd

Bekijk de acties

Bent u op zoek naar industriële binnendeuren en woont in de buurt van Den Bosch? Dan doet u er verstandig aan om langs Houthandel van Wanrooij in Schijndel te gaan. Industrieel wonen is dé trend van het moment. We zien steeds vaker de industriële stijl terugkomen, ook bij deuren. Bij ons als houtspecialist vindt u kwalitatief hoogwaardige deuren. Wij stemmen deze deuren ook nog eens af op uw persoonlijke wensen.

Industriële binnendeuren zijn eyecatchers voor uw interieur

De woontrend van nu is terug van weg geweest: robuust, stoer en industrieel. De industriële binnendeuren, te koop in onze winkel, passen perfect bij deze stijl. De houten deuren hebben een industriële uitstraling door de minimalistische stijl en strakke vormgeving. Het zijn echte eyecatchers in uw interieur! De grote glasoppervlaktes geven bovendien veel lichtinval, waardoor uw woning een groter geheel wordt. Het team van onze houthandel in Noord-Brabant adviseert u graag over de perfecte industriële binnendeuren voor uw woning, bijvoorbeeld met een staal look.

Kom langs in onze showroom en laat u adviseren

De industriële binnendeuren die u bij ons vindt, zorgen voor een robuust element in huis. Bovendien zijn de deuren toe te passen als openslaande deur of als schuifdeuren voor binnen. Als u een deur naar wens heeft gezien, kunnen wij voor u vrijblijvend een offerte opstellen. Wilt u eerst liever de deuren in regio Oss komen bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.