Industriële binnendeuren

Binnen twee weken klaar in de werkplaats
10.000 m2 aan showroom en showterrein
Altijd scherp geprijsd

Bekijk de acties

Bent u op zoek naar industriële binnendeuren? Dan doet u er verstandig aan om langs Houthandel van Wanrooij te gaan. Industrieel wonen is dé trend van het moment. We zien steeds vaker de industriële stijl terugkomen, ook bij deuren. Bij onze houthandel in Schijndel vindt u kwalitatief hoogwaardige deuren. Wij stemmen deze deuren ook nog eens af op uw persoonlijke wensen.

Industriële binnendeuren zijn terug van weggeweest

De woontrend van nu is terug van weg geweest: robuust, stoer en industrieel. De industriële binnendeuren, gemaakt van hout, passen perfect bij deze stijl. De deuren hebben een industriële uitstraling door de minimalistische stijl en strakke vormgeving. Het zijn echte eyecatchers in uw interieur! De grote glasoppervlaktes geven bovendien veel lichtinval, waardoor uw woning een groter geheel wordt. Kiest u voor industriële binnendeuren met een staal look?

Kom langs in onze showroom

Onze industriële binnendeuren zorgen voor een robuust element in huis. Bovendien zijn de deuren toe te passen als openslaande deur of schuifdeur. Als u een deur naar wens heeft gezien, kunnen wij voor u vrijblijvend een offerte opstellen. Wilt u eerst liever de deuren komen bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Schijndel. Voor vragen neemt u contact op door te bellen naar 073 – 5492718. Wij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen. 

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.