Schuifdeuren binnen

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Bekijk de acties

Bent u op zoek naar deuren voor binnen en wilt u graag schuifdeuren? Goede keuze! Schuifdeuren voor binnen zijn ideaal om ruimte te besparen of gewoon voor het gemak. Schuifdeuren zijn overal toepasbaar en er is enorm veel mogelijk. Neem bijvoorbeeld een schuifdeur om een prachtige scheiding tussen ruimtes te creëren. Bij Houthandel van Wanrooij kunt u terecht voor schuifdeuren van diverse merken, zoals Skantrae en Austria.

De technische aspecten van schuifdeuren voor binnen

Voordat u op zoek gaat naar deuren voor binnen is het goed om te weten wat met welke technische aspecten u rekening dient te houden. Schuifdeuren behoeven geen scharnieren, maar een speciaal ophangsysteem, ook wel schuifdeursysteem genoemd. Daarnaast hebben schuifdeuren doorgaans ook geen slot nodig. Voor een schuifdeur dient u altijd een stompe uitvoering te gebruiken. Voor het afhangen van schuifdeuren voor binnen heeft u een schuifsysteem nodig. Kies bijvoorbeeld voor het gebruiksvriendelijke schuifsysteem van Alfa van Skantrae. Wilt u de constructie verbergen wanneer u ze in de wand wilt schuiven? Dan maakt u gebruik van het bijpassende kliksysteem.

Ruim assortiment aan industriële hang- en schuifsystemen

De industriële look is weer terug van weg geweest. Tegenwoordig hebben we daarom ook een ruim assortiment aan nieuwe industriële hang- en schuifsystemen. Zowel voor een enkel- als een dubbele schuifdeur. Deze systemen zijn ook zeer geschikt voor de nieuwste zwarte industriële houten deuren.

Loop de showroom binnen en laat u verassen

Wilt u onze producten graag eens van dichtbij zien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Schijndel, vlak bij Oss. Onze vakkundige verkopers vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U zult al snel ontdekken dat we, naast schuifdeuren voor binnen, nog veel meer te bieden hebben. Heeft u vragen? Neem gerust contact op door te bellen naar 073 – 5492718. Wij staan u graag te woord.

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.